2022-04-15 07:45:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Lelkiekben gazdagodhatsz a mai napon

Napi horoszkóp április 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars belép a Halak jegyébe, ami egy kis befelé fordulásra, egyedüllétre késztet. A napi horoszkóp szerint a Húsvét jó alkalmat teremt arra, hogy teret engedj ennek, és elgondolkozz rajta, hol is tartasz az életben, mi az, amit szeretnél elérni, mi szolgálná leginkább a boldogságodat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mérleg jegyén áthaladó Hold nagyon jó hangulatot varázsol köréd. Jó energiái vannak ennek a napnak, és most igazán tudod élvezni a feltöltődést, pihenést. Valószínűleg az elmúlt időszak után erre volt már a legnagyobb szükséged.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagypéntek megfelelő alkalmat ad arra, hogy családi környezetben, biztonságban átgondold, hogy mik a jövőbeni céljaid, és mit szeretnél elérni a magánéletben, vagy akár a munka területén. Ez az időszak határozottan arra való, hogy célt találj az életben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars ma belép a Halak jegyébe, ezzel szerencsés időszak veszi kezdetét. Olyan élmények érnek, amik kitágítják látókörödet. A mai ünnepi családi összejövetelen valakivel mély beszélgetésbe bonyolódsz, és új szempontokat emelsz be a gondolkodásodba.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében jár, ettől engedékenyebb, lágyabb vagy, és könnyedén szót értesz mindenkivel. Sok szép pillanatot, értékes felismerést hozhat ez a nap, ha elég nyitott vagy rá. A gondolkodásod is intuitívabb.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lelkiekben gazdagodhatsz a mai napon. Minden jóság, amit ma kifelé árasztasz magadból, sokszorosan megtérülve szállhat vissza rád! Amilyen gondoskodó természet vagy, annyi figyelmet is kapsz most vissza, ami jól is esik neked.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma már a Mérleg jegyében jár, ez nagyon kellemessé teszi neked a mai ünnepnapot! Szerencsés vagy, ha családdal, barátokkal ünnepelhetsz, mert nagy szükséged van a társaságra, beszélgetésekre, együttlétre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars belép a Halak jegyébe, és romantikussá teszi a mai napot. A kreativitást is fellobbantja benned, most érdemes ezt valamilyen alkotótevékenységben kamatoztatni. A Mérleg jegyében járó Hold is jelzi, hogy a mai nap könnyed és örömteli.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne feledd, hogy a jó párkapcsolat alapja az őszinteség. Ezért bátran állj elő azzal, ami bánt, és azért se sértődj meg, ha a másik ugyanezt teszi. Ez az első lépés, ha javítani szeretnétek a kapcsolaton. Ma olyan beszélgetésekre kerül sor, amik újra közel hoznak titeket egymáshoz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma sokkal érzelmesebb vagy a szokásosnál, megérintik a lelkedet az élmények, benyomások. Engedd el egy kicsit az irányítást, és csak hagyd magad sodorni az árral, az eseményekkel, meglátod, csupa jó dolog ér.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold ma már a Mérleg jegyén utazik keresztül, és megkönnyíti neked az alkalmazkodást másokhoz. Valószínűleg számíthatsz rokoni, baráti látogatásra, és most minden a lehető legjobban fog sikerülni!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars a Halak jegyébe lép, és rengeteg energiát ad neked. Most szívesen vállalkozol új dolgokra, erőpróbákra, kihívásokra. Legyél sokat a szabadban, mozogj, mert levezetést kell találni ezeknek az energiáknak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: